Home

CSS Nested Menus Css3Menu.comConsiliere spirituala

nuferi Există momente când ai dori să ajungi undeva, într-un loc pe harta destinului bine determinat, dar nu știi calea, sau îți lipsește curajul. Mai sunt și situații când nu știi ce vrei cu exactitate, știi doar că ai vrea să fii fericit, să te înțelegi, să te cunoști, să fii pe drumul tău, să-ți cunoști sufletul și menirea. Există momente când nu te mai înțelegi pe tine însuți/însăți, când nu mai știi să distingi cine ești tu cu adevarat și de ce vrei ceea ce știi bine că vrei. (continuarea aici)

Despre mine

Eu Îmi place să spun despre mine că sunt în primul rând scriitoare, pentru că scrisul mă conectează la divinitate și la sinele meu cel mai înalt. Scriind am conștientizat că de fapt vorbeam despre suflet, despre misterele sale. Scriu de pe la vărsta de 20 de ani nuvele, jurnale, filozofie, povestiri ce n-au văzut încă lumina tiparului. Cele 5 cărți de spiritualitate pe care le-am publicat au fost scrise recent, după ce am făcut pașii pe adevarata cale menită mie. Am publicat la propria mea editură deoarece (continuarea aici)

Lumea Spirituala Click to join lumea_spirituala@yahoogroup.com

fluturas

Descopera magia ascunsa in sufletul tau...

Cititorii fideli ai site-ului Lumea spirituala ma cunosc deja prin scrierile mele, la fel si cei ce mi-au citit cartile de spiritualitate si romanele initiatice. Lumea sufletului nu este decat o sora a primului meu site, o sora mai mica, la fel de frumosa, la fel de nazdravana, avand si ea aceeasi menire, respectiv raspandirea cunosterii. Nu o fac chiar in mod gratuit… Am si eu un oarece interes, doresc sa traiesc intr-o lume mai buna. (continuarea aici)

cursuri

Pasarea Pheonix

De ce e necesar un maestru…

Este o certitudine ca avem in noi samanta perfectiunii, e sadinta in noi, ascunsa undeva in adancurile sufletului, stim instinctiv despre ea, pentru ca o simtim ca pe un dor…. Un dor de ceva, ceva numit FERICIRE. Sa cauti fericirea este programul divin. (continuarea aici)