Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Orele astrologice

Orele astrale Orice acțiune are un moment favorabil în funcție de poziția astrelor pe cer sau a caselor astrologice. Energii subtile influențează omenirea per anasamblu ele fiind timise spre Pământ din universul în care trăim. Trăim într-un univers holografic, unde totul este curpins în tot, unde totul este influențat de tot, aripa de fluture ce zboară la Tokio, poate într-adevar să schimbe starea anumitor lucruri la… București.

Totul este energie, vibratie diversă, totul de viu și interconectat. Pietrele, iarba, planetele, stelele, apa și văzhudul sunt la fel de vii ca și animalele și oamenii si fac parte din același TOT. Deci ele au o aură și emană enegie, fiecare o energie unică, o energie a sufletului ce se păstrează de-a lungul tuturor existențelor terestre secole la rând, până la finalul universului.

Într-adevăr așa cum spun inițiații distanța, spațiul, timpul sunt iluzii, gândul ajunge instantaneu acolo unde este trimis, chiar dacă e vorba de un loc sau o persoană aflată la sute de kilometri distanță, si el are puterea de a atinge, de a schimba starea celor atinși de el, este viu.

La hinduși, astrologii vedici, calculează momentele favorabile căsătoriilor sau momentul favorabil începutului unei acțiuni, ori al unei călătorii, ținând cont nu doar de zile și ore, ci chiar de minutul favorabil. Există într-adevar momente favorabile când o anumită acțiune se poate desfășura mai ușor, și are șanse mai mari de izbândă sau de a fi plăcută și benefică sufletului. Există momente când lucrurile se pot desfășura sub bune auspicii, sau din contra când stelele emit energii negative, aspre creatoare de conflict sau blocaje.

Revenind la astrologia planetară s-a constatat că există anumite ore favorabile anumitor activități. Ele sunt infuențate nu de o anume planetă, ci de casele astrologice. Astfel ele rămân valabile indiferent de zi, an sau zodie. Influențele sunt generale se observă o anume ușurință în respectivele activități la orele indicate, însă asta nu înseamnă că e neapărat necesar să ne limităm programul la a face doar respectivele activități, ci doar să știm că ele sunt sub bune auspicii.

Orele 8 – 10 – casa 11 – a prietenilor și protectorilor – favorabilă - contactelor sociale și relațiilor cu ceilalți.

Orele 10 – 12 – casa 10 – a carierei și relațiilor sociale - favorabilă – cererilor și solicitărilor ce au legătură cu această casă, au sanse mari să fie aprobate.

Orele 12 – 14 – casa 9 – a marilor studii și călătoriilor – favorabilă – activităților diverse, călătoriilor, învățatului și cititului.

Orele 14 – 16 – casa 8 – a morții și accidentelor, a sexului, a moștenirilor – favorabilă odihnei de după amiază.

Orele 16 – 18 – casa 7 – a relațiilor cu cei apropiați, favorabilă vizitelor sau discuțiilor prietenești.

Orele 18 -20 – casa 6 – a sănătății – putem simti o stare de slăbiciune temporară deoarece organismul de reface, favorabilă plimbărilor relaxante sau odihnei prin activități ce nu solicită organismul.

Orele 20 – 22 – casa 5 – a creației, culturii, bucuriei, distracției, plăcerii, copiilor – favorabilă tuturor activităților ce țin de aceste aspecte.

Orele 22 – 24 – casa 4 – a căminului și familiei – favorabilă discuțiilor între soți și planurilor de familie.

Orele 0 – 2 – casa 3 – a comunicării – o realizăm în vis sau în rugăciune și meditație – favorabilă - comunicării cu lumile subconștientului nostru, deseori visăm și de trezim brusc în miez de noapte pentru a ne aminti visul.

Orele 2 – 4 – casa 2 – a talentelor native – realizăm în vis ceea ce ne dorim.

Orele 4 – 6 – casa 1 – a personalității – în acest interval visele ne indică elemente necesare perfecționării caracterului și ni se transmit vise premonitorii importante.

Orele 6 – 8 – casa 12 – a eredității, bolilor, ocultismului, fenomenelor subtile dedicate evoluției spirituale – favorabilă – vizualizării realității dorite, programării neurolingvistice, și/sau visului. Deseori dacă avem privilegiul să dormim la această oră visăm premonitoriu și în urma viselor ne trezim brusc. Astfel le ținem minte.

În final vă ofer și o mică hartă ce contine diverse atribute și caracteristici ale zodiilor.

Să vă fie de folos!

Carla von Vlad Zodiac


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)