Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com

Din tainele vietii...

Din tainele vietii In fine, a treia si cea mai infricosatoare judecata are loc cand s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la scoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ dupa 26.000 de ani de existenta pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituala si-a dus existenta cand pe pamant ca om trupesc, cand in Cer, ca om ceresc sau duh spatial. In scurgerea acestui timp, omul a trait sute si mii de vieti.

Unele din ele au fost mai bune, altele mai zbuciumate, unele mai intelepte, altele pline de ticalosii. Dar, in fine, legea evolutiei 1-a impins mereu mai sus. Timpul trece incet, dar secolele se insira, si iata ca a sosit finalul scolii planetare. Acum se face marea alegere, acum are loc marele examen al acestei existente ciclice de aproximativ 26.000 de ani. Pentru acest examen, amanuntit si nepartinitor, insusi Guvernatorul solar se coboara din Tronul maririi Sale si inconjurat de Juriul Sau solar, compus din sfintele duhuri angelice solare, vine spre Pamant si isi stabileste Judecata in atmosfera fluidica a Lunii noastre. La aceasta Judecata divina asista fara consultare Juriul Pamantului, format din marile entitati conducatoare ale planetei noastre, care de acum nu mai au nici un cuvant, ele asistand doar ca simpli martori la sfanta si divina Judecata.

Unul cate unul, duhurile Pamantului, care au terminat ciclul sederii lor pe aceasta planeta, trec pe dinaintea Domnului si a ingerilor Sai. Negraita stiinta a Divinului solar vede meritele fiecaruia, si cei buni si drepti sunt trecuti la dreapta Lui, iar cei nevrednici la stanga. Entitatile spirituale tremura din toata fiinta lor, stand in fata Divinului solar, la Judecata facuta in numele Tatalui ceresc. Infricosate sunt sufletele lor, caci stiu ca dreapta e Judecata Celui care straluceste cu o lumina orbitoare in fata lor. Acum vad toata grozavia conduitei lor, cat au stat pe acest glob.

Cei care au dus o existenta din bine in mai bine, vor fi condusi de ingerii solari pe o alta planeta, mai avansata, iar cei care au stagnat, din existenta in existenta - opunandu-se curentului evolutiv, prin liberul lor arbitru, rau aplicat - vor fi luati de alti ingeri si dusi pe o planeta inferioara a sistemului nostru. Aici duhul lenes se va trezi din toropeala sa si nu va mai ignora legile ceresti si omenesti. insa, de multe ori, aceste duhuri sunt duse pe un alt soare si date in primire Guvernatorului altui sistem, pentru a fi repartizati pe una din planetele acelui sistem, de o evolutie asemanatoare cu a Pamantului nostru.
Entitatile spirituale ramase in urma cu evolutia lor nu mai pot fi retinute in jurul Pamantului, pentru ca in locul valului de spirite de care apartin si care trebuie sa plece, soseste un alt val de duhuri, de pe o alta planeta, inferioara Pamantului, val sosit aici sa-si faca noua scoala ciclica, planetara, superioara celei precedente. Astfel, val dupa val, pleaca, si alte valuri de duhuri sosesc.

Acest ciclu se va repeta miliarde de ani, pana ce planeta noastra va ajunge la finele existentei sale. Aproximativ la fiecare 26.000 de ani are loc, in fata divinului nostru Stapan, marea Judecata,de care vorbeste si Sfanta Scriptura.

Prin urmare, pe acest glob terestru, omul trece prin trei feluri de judecati:
1. judecatile din timpul unei intrupari;
2. judecatile de dupa fiecare intrupare;
3. Judecata divina de la finele scolii planetare.

Doamne, da tarie sufletului meu sa nu mai gresesc, si astfel sa nu ma rusinez, de faptele mele, in fata gloriei Tale! Fa Doamne, ca sufletul meu sa fie constient de Legile Tale, ca astfel sa ma intorc cat mai curand in sanul Tau, de unde am purces candva, in noaptea adanca a miliardelor de ani. Amin.

Fragment din cartea Din tainele vietii si ale universului – Scarlat Demetrescu


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)