Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Dumnezeu e mai presus de stele!

Sfântul Toma d Aquino:
"Astrele influenteaza tot ce se afla
la suprafata acestei lumi sublunare"

Putem fi deasupra stelelor? Deasupra prezicelor scrise în ele?
Cu siguranta da...
Cum?
Prin cele doua extreme: delasarea sau... vointa.
Orice blocaj astrologic poate fi învis prin apelul la ajutorul divin.
Dumnezeu e mai presus de stele!
Sistem solar Ca fost astrolog într-o existenta anterioara, mi-a fost foarte usor sa învat, de fapt sa-mi reamintesc despre astrologie. Dar am realizat ca aceasta experienta nu are sens s-o repet în viata actuala, deci nu mi-am facut din astrologie o profesie desi ma folosesc uneori de ea pentru a întelege mai bine anumite aspecte din viata unei persoane. Ma fascineaza astrologia Vedica... Stiu ca influenta stelelor e importanta, de multe ori mai importanta decât cea a planetelor. Stelele sunt astri mult mai mari si generatori de energie puternica. Energie încarcata de un anumit tip de informatie ce influenteaza viata pe Pamânt. În functie de planeta cu care relationeaza si de data nasterii fiecaruia, stelele dau sens vietii ajutându-ne sau îngreunând actiunile noastre. Ele, stelele, alaturi de planete fac parte din harta nasterii (astrologia karmica) si sunt amprente mult mai semnificative în astrograma karmica decât planetele sau asteroizii. Oricat am cautat, am gasit mult prea putine surse de unde as fi putut reînvata despre aceasta la nivelul la care îmi doresc eu. Asta m-a convins... drumul meu de acum e altul decât cel de a deveni iar astrolog. Experientele nu se repeta, totul are un sens bine prestabilit. Drumul meu e deci altul, dar eseta lui e aceeasi, e tot un drum ce merge mâna în mâna cu spiritualitatea si cu scara ce urca spre Împaratia lui Dumnezeu.
Reânvatand am înteles repede esenta astrologiei, am înteles importanta astrologiei karmice, care e o reala harta a problemelor cu care venim si pe care trebuie sa le corectam în aceasta viata. Si foarte important ne arata menirea noastra actuala! Mai pe scurt care ne sunt lectiile de viata prezenta si cele la care... mai avem înca restante.
Am constatat facând astrogramele karmice ale cunoscutilor importanta caselor astrologice în harta astrala a fiecaruia. Pot destul de rapid si usor sa înteleg problemele sipirituale cu care se confrunta cineva având doar acesti indicatori... drept urmare o sa vi-i prezint mai jos foarte pe scurt.
Zodiile ne prezinta caracteristicile principale si esenta fiecarui nativ al respectivei perioade... Sunt indicatii reale dar dublate de multe alte aspecte ce tin de educatie, mediu, cultura în care ne-am nascut, si mai ales vârsta astrologica a spiritului.
Se pare ca aceasta stiinta veche, astrologia, a fost accesibila omului prin bunavointa... extraterestra. Se pare ca... toate zodiacele si sistemele astrologice cunoscute pe Pamânt sunt doar o mica parte, o farâma, dintr-o astrologie mai... mare, a întregului Univers... Depinde din ce punct privesti stelele, depinde pe ce planeta te gasesti, depinde ce soare îi lumineaza zilele si ce astri noptile...
Însa nu pot sa nu precizez din nou ca o astrograma previzionala (deci nu karmica) e doar o harta cu indicii, nu e si drumul pe care în mod necesar îl vom urma. O harta ce ne arata caile potrivite, usoare si momentele când ne-ar fi favorabil sa pasim pe ele. Precum si momentele în care e bine sa... mai asteptam. Dar astrologia nu ne va putea duce în acea directie descrisa de harta. Astrograma e doar ca o placuta indicatoare ce sta la o intersectie de drumuri. Scrie numele destinatiei dorite, ne arata si sageata cu directia spre care trebuie sa mergem, dar... alegerea de a urma indicatorul sau de a merge pe alt drum ne apartine în totalitate.
Deci sa nu se iluzioneze cineva ca daca astrele îi prezic bogatie, va bate Bill Gates la usa lui daruindu-i un milion de dolari! Sa nu se iluzioneze cineva ca daca în astrograma sa scrie "acum casatorie", va veni frumosul "Print" pe un cal alb, pardon Mercedes, si îi va bate la usa. Sa nu se iluzioneze cineva daca i se prezice o casa noua, anunturile tranzactiilor imobiliare s-ar tipari singure, iar agentii imobiliari ar ghici în stele ce proprietati sunt disponibile... Cunosc persoane care desi în astrograma lor stralucea la un moment dat un superb "trigon regal", adica un aspect foarte favoabil, nu au realizat nimic în acea perioada. Si situatii în care desi pe cer erau "quadraturi", adica aspecte tensionate, oamenii au realizat ceea ce si-au propus cu succes. Deci momentele favorabile scrise în stele si planete sunt doar indicatorii unor momente favorabile. Ceea ce e mai presus de orice e... actiunea proprie si credinta nestramutata în ajutorul lui Dumnezeu.

Caractere si mascote zodiacale!

Exista diverse aspecte ale realitatii materiale ce rezoneaza cu anumite zodii? Da. Exista planetele ce guverneaza o zodie si genereaza anumite calitati si defecte nativilor nascuti sub acel semn. Exista culori fovorabile unei zodii, arhangheli ce patroneaza zodia, esente parfumate, pietre pretioase, zile benefice, chiar si locuri benefice.
Cât de bine e sa ne folosim de ele putem sti doar în momentul în care ajutându-ne de ele simtim efectiv efectul pozitiv dat de aceste talismane.
Exista si alte mascote, alti adjuvanti cu care rezonam, în functie de ascendent, de aspectul numerologic al fiecarui nativ, sau pur si simplu de alegerea subtila, spirituala a fiecarei persoane ce poate fi diferita uneori de cea indicata de zodie si poate avea cauze multiple.
Deci cautati si urmati sfaturile stelelor dar... claditi-va viata prin vointa, actiune si alegere proprie...

Zodiile, caracteristicile dominante ale planetei ce tuteleaza zodia si alte caracteristici si mascote.

Leu
Leul
SOARELE
Portocaliu
Aur, diamant
Casa 5 - a creatiei, a bucuriei, a iubirii - esenta spiritul zodiei!
Duminica
Semnificatia planetei - modul de expresie a individualiutatii, egoul insusi. Soarele indica modul de comportament al persoanei in functie de zodia in care se afla.
Tatal, principiu masculin, seful statului
Calitati - vitalitate, vointa, ratiune, hotarâre, bun conducator, generozitate, entuziasm.
Defecte - orgoliu, mândrie, furie, vanitate, tiranie, egoism

Rac Racul
LUNA
Verde
Argint, smarald, perla
Casa 4 - a caminului, familiei, favorabila discutiilor între soti, planuri de familie, discutii cu copii.
Luni
Semnificatia planetei - raspunsul emotional al persoanei la situatiile vietii. Relatia cu mama si cu femeile.
Mama - principiu feminin, poporul, masele largi
Calitati - suflet sensibil, empatie, mister, noapte, speculatii, banii, caminul, imaginatie, talent lingvistic, literar, comercial.
Defecte - inconstanta, capricii, lene, tabieturi, invidie.

Berbec Scorpio Berbec si Scorpion
MARTE
Rosul
Fierul, ametistul
Marti
Berbec - Casa 1 - a personalitatii, indica în functie de zodia pe care se suprapune, elementele necesare pentru perfectionarea caracterului. Vise premonitorii.
Scorpion - casa 8 - a puterilor psihice, a mortii, a mostenirilor, a lumii nevazutelor
Semnificatia planetei - determina modul de actiune al persoanei si cum se exprima principiul dorintei in functie de zodie si casa. Ce tipuri de actiuni va face pentru a-si materializa dorintele. Tipul ambitiei persoanei in functie de semnul unde se afla, felul muncii sale.
Partenerul de viata barbat, razboiul, calitatile violente, sportul, aramata
Actiune, energie, curaj, indrazneala, forta, vitalitate, virilitate, agresivitate, accidente
Calitati - curaj, frachete, simt strategic si practic, spirit intreprinzator, bun instructor.
Defecte - imprudenta, impulsivitatea, furia, brutalitatea, gelozia, razbunarea

Gemeni Virgo
Gemeni si Fecioara
MERCUR
Violet
Mercur, opal
Miercuri
Gemeni-casa 3 - a comunicarii, si a comunicarii subtile prin vis...
Fecioara-Casa 4 - a caminului, familiei, favorabila - discutiilor între soti, planuri de familie, discutii cu copii
Comunicarea , fratii si surorile, verii, vecinii, intermediarii, primul ministru, guvernul
Semnificatia planetei - da indicatii despre subiectele care ocupa mintea individului. Arata tipul psihologic si abilitatea de a lua decizii si a comunica. Ce informatii si ce fapte observa subiectul, ce considera important si ce ignora.
Literatura, intelect, rationalul, comertul, elocventa, diplomatie, spirit stiintific, oratoric. Comunicarea , fratii si surorile, verii, vecinii, intermediarii, primul ministru, guvernul.
Calitati - abilitati intelectuale, precizie, bun comercianti, bun comunicatori, ratiune, logica.
Defecte- instabilitate, agitatie, siretenie, hotie, minciuna, superficialitate

Sagitarius Pesti
Sagetatorul si Pestii
JUPITER
Albastru, bleau
joi
Cositor, turcoise, granat
Sagetatorul - Casa 9 - a marilor studii, calatorii, favorabila - activitati diverse.
Pestii - Casa 12 - a ereditatii, bolilor, ocultismului, sexului, fenomenelor subtile delicate ale evolutiei spirituale.
Semnificatia planetei - marele benefic, aduce belsug, da informatii cu privire la standardele etice, filozofice si religioase ale unei persoane. Unde si în ce fel lucrurile în viata persoanei sunt facute la scara mare. Modul în care împarte cu ceilalti, generozitatea si compasiunea si cum îsi exprima aportul vizavii de ordinea sociala. De unde va primi ajutor material si cum. De unde si-a câstigat în trecut bunavointa altora si dreptul de a primi protectie spirituala.
Legea, justitia, demnitarul, religia, protectorii, onoruri, belsugul, bogatie, altruism, unchii, matusi, prieteni, protectori. Mari calatorii, mari studii.
Calitati - întelepciunea, moralitatea, corectitudinea, bun simt, echitate, umanism , sacrificiu.
Defecte - lacomia, partinirea, vanitatea, estetismul si idealismul

Taur Balanta Taur si Balanta
VENUS
Galben
Cupru, agata, smaraldul
Vineri
Taur - Casa 2 - a talentelor native, realizarii prin puterea imaginatiei...
Balanta - Casa 7 - a realtiilor cu cei apropiati, cu asociatii, favorabila - vizite, discutii
Semnificatia planetei - cum îsi exprima nativul emotiile în relatiile personale în special în dragoste si casatorie. Nu si sexualitatea. Atitudinea fata de bani, posesiuni, confort, valorile sociale si estetice. Dragostea, frumusetea, arta, cultura, luxul, estetismul, senzualitate, tandrete si emotii.Partenera de viata, arta cultura
Calitati - amabilitate, sociabilitate, talent artistic, blâdete, rafinament, bun gust, armonie, cultura, atractie fizica.
Defecte - gelozie, usurinta, nepasare, lipsa de moralitate.

Capricorn Varsator Capricorn si Varsator
SATURN
Indigo
Plumb, onix alb, piatra lunii
Sâmbata
Capricorn - Casa 10-a carierei a relatiilor sociale, favorabila - cereri, solicitari, sanse sa fie aprobate.
Varsator - Casa 11 - a prietenilor, a protectorilor, favorabila contactelor sociale, relatiilor cu ceilalti.
SEMNIFICATII-arata caile prin care o persoana trebuie sa poarte responsabilitatea si sa-si dezvolte maturitatea si disciplina. Cariera personala, genul de munca care se potriveste nativului. Si tipul de lectii de viata pe care le are de invatat. Ordonarea si disciplinarea prin incercari. Batrânetea, responsabilitatea, seriozitatea, asceza, pesimismul, melancolia, colaborarea, coordonarea, timpul Savantul, magicianul, agricultura, mineritul, terenurilecladirile, administratia de stat. Schimbarile majore, distrugerea, unchiul, protectorul, educatorul, mentorul.
Calitati - spirit practic, siguranta de sine, stabiliate, organizare, perseverenta, rabdare, maniere, tenacitate, spirit analitic.
Defecte - pesimism, încapatânare, razbunare. Ursuz, complex de superioritate.

Varsator
Varsator
URANUS
Mov
Uraniu, plumbul, opalul, ametistul
Casa 11
Semnificatia planetei - indica modalitatile prin care se exprima nevoia de libertate individula. Calea prin care se poate stabili o legatura cu nivele supraconstiente ale psihicului. Originalitate intuitie, inspiratie. Munca sau telul actualei incarnari. Unde sunt acordate oportunitati de crestere si de libertate de expresie fata de limitarile karmice. Prietenii progresul, inventivitatea, transformarea, neprevazutul, revolutiile, libertatea, lovituri de stat, mari transformari sociale Metafizica, oclutism, astrlogie, electonica, astronautica.
Calitati - îmaginatie creatoare, spirit stiintific, originalitate, intuitie, inventivitate, spirit umanitar.
Defecte - idealism, utopie, anarhism, dezordine, egoism.

Pesti Pesti
NEPTUN
Albastrul
Paladiul, safirul
Casa 12
Semnificatia planetei - tipul de expresie culturala, manifestat de facultati imaginative si creative ale umanitatii. Generatia cu Neptun în acelasi semn are un destin spiritual comun Calitatile intuitive si creative împrumuta caracteristicile semnului. Necunoscutul, forte subtile, mediumitate, hipnoza, misticism, iubire cosmica, viciul, izolare, suferinta, muzica Ajutorul neprevazut, binefacatorul, dusmanul ascuns, arta, socialismul, noi directii, umanismul
Calitati - receptivitate, sensibilitate, intuitia, premonitie, clarviziune, imaginatie, sensibilitate, sacrificiu, idealism.
Defecte - naivitate, influentabilitate, nehotarâre, obsesie, toxicomania, autdistrugerea, confuzie, haos, lipsa de simt practic.

Scorpio Scorpionul
PLUTON
Rosu spre roz
Plutoniu, radiu, granatul
Casa 8 - a casa mortii, a accidentelor, a sexului, a mostenirilor, favorabila - odihna de dupa amiaza.
Semnificatia planetei - schimbari drastice si regeneratoare ale persoanei si omenirii. Degradarea situatiei si regenerarea ei. Schimbari durabile. Energii subtile, extremismul, ocultismul, spiritualitate, alchimia, moartea si renasterea, dorinta de putere, transformarile, marile descoperiri
Calitati - autoregenerare psihica si fizica, inspiratie creatoare, previziune, lider, fermitate, putere, puteri subtile, magnetism, inteligenta practica.
Defecte - intransigenta, intoleranta, extremismul, cruzimea, înselatorie, minciuna, simulare.

Orele astrologice în functie de casele astrologice ce domina fusul orar si semnificatia lor. Ce activitati sunt benefice în decursul anumitor ore!
8-10-casa 11-a prietenilor, a protectorilor, favorabila - contacte sociale, relatiile cu ceilalti.
10-12-casa 10-a carierei a relatiilor sociale, favorabila - cereri, solicitari, sanse sa fie aprobate.
12-14-casa 9-a marilor studii, calatorii, favorabila - activitati diverse.
14-16-casa 8-a mortii si accidentelor, a sexului, a mostenirilor, favorabila - odihna de dupa amiaza.
16-18-casa 7-a realtiilor cu cei apropiati, cu asociatii, favorabila - vizite, discutii.
18-20-casa 6-a sanatatii-stare de slabiciune temporara.
20-22 casa 5-a creatiei, culturii, bucuriei, distractiei.
22-24 casa 4-a caminului, familiei, favorabila - discutiilor intre soti, planuri de familie, discutii cu copii.
0-2 casa 3 - a comunicarii- o realizam in somn, vis...
2-4 casa 2-a talentelor native, realizam orice in vis...
4-6 casa 1-a personalitatii, in acest interval visele ne indica elemente necesare pentru perfectionarea caracterului. Vise premonitrii.
6-8 casa 12-a ereditatii, bolilor, ocultismului, sexului, fenomenelor subtile delicate ale evolutiei spirituale.


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)