Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.

Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. Chiar dacă cerul cu stele a rămas una din iubirile mele, mai târziu am început să citesc, să caut oameni cu puteri speciale, să vorbesc cu spiritele și să meditez cautând să ascult vocea lui Dumnezeu.

Vroiam cunoaștere, vroiam putere, vroiam să fiu astfel mai aproape de Dumnezeu, dar și să aflu cum îmi pot împlini mai ușor visele.

Am ajuns cu siguranță neîntâmplător să fac o facultate ce mi-a plăcut teoretic – Dreptul – însă ajungând pe băncile tribunalelor ca avocat, m-am lovit de adevărul accestei lumi. Am intrat cu adevărat în contact cu lumea și viața, cu oamenii, cu problemele, judecătile, vinovățiile, dorințele și greșelile lor. Coridoarele tribunalului emanau energii de vibrație joasă, energii ce-mi dădeau stări de neliniște, fapt pentru care fugeam instinctiv de acel loc.

Am vrut să înțeleg de ce fug, de ce există pe lume atâtea sentimente și emoții negative, de ce există războiul absurd dintre un om și alt om. După multe alte cărți, cercetări și contacte cu oameni speciali, am ajuns să fac reiki.

Reiki ca metodă de vindecare a unei situații de viață ce nu-mi mai plăcea, reiki ca metodă de evoluție spirituală, reiki ca metodă de vindecare a sufletului.

La cursurile de reiki „un înger” al cărui nume nu-l știu, m-a îndemnat să fac psihologia. Îi multumesc acelui coleg cu care am avut doar o dată o singură discuție și pe care apoi nu l-am mai văzut. Nu a mai venit la cursuri, însă eu i-am urmat sfatul și m-am înscris la Psihologie.

Apoi pentru că cei 3 ani de studiu nu mi-au dezvăluit prea multe taine despre psihicul uman, asa cum eu îmi doream, am urmat Masterul de psihanaliză. Acolo am înțeles multe.

Cunoșterea spirituală mistică obținută până atunci și-a dat mâna cu teoriile laice ale psihanalizei freudiene, junghiene și keliniene.

Într-o zi profesorul de psihanaliză privindu-mă insistent a pus o întrebare cheie: cum se împacă spiritualitatea care vorbeste despre legi divine și spirit, nimic cert, nimic dovedit, cu pragmatica psihanaliză confirmată de fapte, de amintirile certe ale copilăriei? Se împacă, a fost răspunsul meu.

Justificarea acestui răspuns nu mi-a fost la îndemână atunci, pentru că a spune că se împacă, a fost un răspunsul intuitiv, instinctul, si poate că tocmai de aceea foarte adevărat.

Dacă psihanaliza merge pe firul lucrurilor până în copilărie despicând firul în patru pentru a vedea cauza unei probleme psihice ( problemă nu = neapărat boală), spiritualitatea oferă o soluție mai aproape de un adevar subtil și profund al lucrurilor, ea mergând pe calea către suflet. Se completează reciproc de minune. E necesar să știm în momentul vieții prezente unde a început totul, dar acest lucru nu ne spune chiar tot. Conștientizarea unui fapt petrecut nu conduce automat la vindecarea lui. Discutarea și înțelegerea perspectivei lumești a lucrurilor nu risipește automat durerea din suflet, nu suplinește iubirea neprimită și nu șterge cu buretele tot.

Înțelegerea spirituală însă, completează această cunoaștere și are darul de a elibera. Lucrează cu energiile subtile ale sufletului, cu biocâmpul uman echilibrându-l și dăruindu-i ce-i lipsește, lucrează cu energiile ce trăiesc dincolo de limitele acestei vieți. E vorba de un alt tip de înțelegere. E vorba de ceva ce vine de dincolo de timp, de veșnicul suflet.

Un mic exemplu, mic dar relevant pentru a vă ajuta să înțelegeți.

La o oră de psihanaliză s-a analizat cazul unui copil de 8 ani ce nu se putea hrăni decât cu lapte, în plus avea nevoie continuu de prezența mamei lângă el. În caz contrar intra în panică, având adevărate crize. Mama de profesie stomatolog este astfel nevoită să renunțe la a profesa. Fapt care o nemulțumește profund. Mama la rândul ei are probleme cu părinții ei, cu care nu se înțelege, cu soțul și cu sine însăși.

Psihanaliza a văzut problemele copilului și ale mamei, lipsa ei de înțelegere cu părinții proiectată în lipsa ei de înțelegere față de propriul său fiu. Dar nu a găsit o soluție potrivită să rezolve acest caz. Psihanaliza ignora anumite elemente din acest puzzle.

Ca maestru spiritual am înțeles lucrurile mai profund. Laptele este simbolul iubirii de care copilul avea multă nevoie, substanță ce suplinea oarecum iubirea neprimită de la mama sa. A bea numai lapte, era din partea lui un strigăt mut de revoltă, instinctual. Vroia iubire, sufletul lui tânjea după ea. Mai mult decât atât cunoasterea spirituală știe că un stomatolog lucrează cu planurile subtile ale dorințelor umane. Un medic bun are nevoie de o doză mare de energie a iubirii pentru a echilibra aceste energii și a repara în astral dezechilibrele aflate în câmpul energetic uman. Dezechilibre cauzate de anumite dorințe neîmplinite sau ce nu s-au împlinit la timp. După cum se știe, ceea ce vom dezlega pe pământ va fi dezlegat și în ceruri, ceea ce va fi legat pe pământ va fi legat și în ceruri, iar menirea stomatologilor este de a lucra cu aceste energii la un nivel foarte subtil.

Acea mamă era ținută de copil acasă nu doar ca urmare a nevoii lui de iubire, ci și a urmare a faptului că ea, neavând suficientă iubire (energie benefică) nu avea dreptul divin de a lucra ca stomatolog. Și iată cum problema reală iese la suprafață cu ajutorul cunoașterii spirituale, iar soluția ei este vindecarea problemelor mamei, fapt ce ar conduce automat la vindecarea copilului.

Înțelegând toate acestea am renunțat să fiu psiholog clinician, si am ales o formă aparte de aduce echilibru și vindecare în viața oamenilor. Am ales o formă de consiliere ce constă în combinația dintre psihanaliză și spiritualitatea reală, precum și lucrul cu energiile subtile ale biocâmpului uman.

Nu pot ignora să spun faptul că poveștile copilăriei mele nu erau ascultate de mine, ci de către bunica mea, care în timp ce-și făcea treburile în gospodărie mă asculta spunând povești originale despre prinți și prințese, ori despre zmei și iubire. De atunci visam să fiu scriitoare. Însă poveștile ascunse în paginile căr��ilor scrise de mine nu sunt povești inventate, ele sunt o oglindă a vieții, a sufletului uman. Sunt inspirate din realitate și oglindesc realități spirituale.

Când am ajuns să stâpânesc anumite aspecte ale cunoașterii am scris și cărti de spiritualitate pe lângă cele trei romane. Și vor mai fi și altele…

Te las pe tine cititorule să alegi dacă vrei să mergi mai departe, dacă vrei să descoperi experiențele altor vieți ascunse în paginile cărților mele, sau să te apropii de cunoaștere citind articolele de pe site. Pentru că da… e drept că nu putem învăța decât prin trăire, dar deseori avem nevoie de-un ghid , de o hartă, de o lampă magică ce ne poate lumina drumul. Chiar dacă drumul persoanl este unic, deseori ne e necesar să știm că un alt eu a trecut pe acolo cândva…

Carla von Vlad

Despre mine
Despre mine


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)