Home

CSS Nested Menus Css3Menu.com


Un Maestru!
Ce mister ascunde de fapt un astfel de om?

floare Inainte de a face reiki, inainte de a ma apropia de misterele spiritulului si vietii, îi priveam pe cel numiti "maestri" cu un soi de veneratie amestecata cu admiratie si dorinta de a deveni si eu astfel candva. Fie ca era vorba despre un "swami" indian, de un tibetan ce propovaduia nemurirea, sau un maestru reiki ori un specialist în qui-gong, de un preot cu har, mi se parea ca acela e un om ce a atins perfectiunea.
Apoi dupa ani de cautari, dupa zeci de carti citite, dupa initierile în reiki, am primit si eu prima initiere de maestru. Numita simplu: maestria reiki.
Astfel visul meu vechi si aproape uitat se împlinea. Devenisem MAESTRU.
Dupa aceasta initiere, am înteles cat adevar era cuprins in vorbele spuse sub o forma sau alta în cartile de spiritualitate ale diversilor adevarati maestri ori întelepti ce le citisem pana atunci. Esenta acestor învataturi e aceasta: cu cat stii mai mult, cu atat vei constata ca stii mai putin. Adevarul absolut nu este accesibil omului. Si nici perfectiunea. Pentru ca "în parte cunoastem, în parte proorocim"... exista un lucru desavarsit pe Pamant, iar acesta e DRAGOSTEA. Oricine stie si poate sa iubeasca în toata deplinatatea cuvantului e un adevarat maestru, fara nici o initere sau scoala. Numai ca IUBIREA ADEVARATA nu e un lucru usor... Sunt necesare mii de vieti sa o exersam si sa o învatam.
În timp chiar daca nu ai o iubire perfecta, devii constient de lipsa ta, iar asta te apropie de perfectiune. Devii maestru... adica un om aflat in cautarea perfectarii propriei iubirii catre divinitate, catre sine si catre semeni. Iar atit timp cit ne aflam pe Pamint iubirea noastra este perfectibila.

Deci ce ESTE si ce NU ESTE un MAESTRU.

Un maestru NU este nicidecum un om perfect, dar ESTE constient imperfectiunea lui.
Un maestru NU e un om ce cunoaste adevarul absolut, dar STIE perfect acest lucru.
Un maestru POATE sa distinga adevarul de minciuna, dar E CONSTIENT ca schimband unghiul din care privesti lucrurile, perspectiva asupra acestora se schimba si dincolo de adevarurile umane exista un UNIC ADEVAR.
Un maestru NU ESTE un om in viata caruia un va mai exista niciodata, nici o problema, dar este un om care ARE ABILITATEA de a trece mult mai usor peste toate problemele pe care viata i le scoate în cale.
Un maestru NU E un om care nu greseste niciodata, dar cand o face, o face în CUNOSTINTA de cauza.
Un maestru nu e un om care NU MAI ARE nici o lectie de învatat, dar e un om care e dispus sa-si faca temele si sa-si treaca cu bine toate examenele care îl vor ajuta sa mai URCE O TREAPTA catre DIVINITATE.
Un maestru e un om care stie SA VORBEASCA CU DUMNEZEU, si sa îi spuna onest ceea ce vrea, dar stie si SA-L ASCULTE PE DUMNEZEU.
Un adevarat maestru e un om care Îl IUBESTE pe Dumnezeu si FACE VOIA Lui chiar daca uneori aceasta i se pare a fi diferita de cea mai tainica dorinta a sufletului sau.
Un maestru stie ca acceptarea VOINTEI DIVINE este întotdeauna o lectie învatata, un examen luat, o reusita ce nu doar ca îi va adauga o noua bijuterie pretioasa în tainicul cufar al COMORILOR DIN CERURI, ci îi va conferi în cele din urma si o viata frumoasa si echilibrata PE PAMANT.

Promisiunile de a deveni mag, de stapanire a lumii nevazutelor, de succes în lumea materiala, fara a cunoaste sentimentul iubirii pot spune fara sa ma suspectez de habotnicie ori limitare: sunt ILUZII. Sau altfel spus modalitati de împlinire a vietii pamantene în pofida dezvoltarii sufletului, sau mai rau cu pretul distrugerii sale, adica cu pretul pierderii nemuririi. De cele mai multe ori insa sunt promisiuni desarte, deoarece, binele promis e ori ivizibil, ori efemer, deci omul va continua sa se zbata in necazuri.

Insa, o data intrat în ACORD ARMONIC cu divinitatea, culorile vietii vor deveni din ce în ce mai luminoase, problemele din ce în ce mai estompate, oamenii întalniti vor fi cei trimisi pentru a-i învata sau a învata de la ei, iar drumul va fi cel LIBER ALES. Norii ce-si vor mai face aparitia pe cerul vietii vor trece repede întotdeuna, lasand în urma lor un cer luminat de un superb curcubeu.

Acum stiu ca a fi MAESTRU e o alegere.
Toti oamenii pot deveni MAESTRI. Cred ca asta e voia lui Dumnezeu.
Sa ne înclinam cu smerenie si bucurie în fata voii Sale!

Carla von Vlad


Program cursuri REIKI si seminarii

CURS REIKI USUI, gradele 1,2,3.
- 16 noiembrie 2019 ora 11:00, București
Detalii despre cursurile de REIKI USUI.
Detalii despre cursul de KARUNA REIKI.
Detalii despre SEMINARII.

Promotie carti

Toate cele 5 carti la 100 lei!

La această promoție ai transportul inclus!(transportul se va face prin curierul firmei în București și prin Posta română în celalalte orașe) .
Comandați AICI - vă rugăm mentionați pe lânga NUME, ADRESA și NUMĂRUL DE TELEFON.

De ce sa faci reiki?

Pentru că funcționează chiar și în condițiile în care tu... ești... „pe avarie”, sau te-ai îndepărtat de lumină, cu sau fără voia ta. Și tocmai în astfel de momente ai nevoie de puțin ajutor... venit din lumină. (continuare)

Draga FEMEIE,

Orice nume ai avea, orice vârstă, orice profesie, orice preocupare, nu uita niciodată că prin faptul că ești femeie deții focul creației, care ascunde în el esența iubirii. Iar în asta constă FEMINITATEA TA. Văd pe net multe comentarii, sfaturi și analize, “profunde” și “serioase”, despre cum ar trebui să fim, ce să facem și cum să înțelegem viața ca să fim fericite. (continuare)

Despre mine

Despre mine De când mă știu am fost atrasă de misterul creației, am vrut să aflu, să știu, să cunosc, sau poate doar… să-mi amintesc ceea ce oricum sufletul meu știa.
Copil fiind, priveam în depărtări înstelate căutând parcă ceva nenumit, ceva ce-mi putea oferi libertatea și bucuria dorită. (continuare)

Ce pregatire am?

Cine sunt Din toate acestea, din trăiri și experiențe personale, din dorința de cunoaștere și de a o împărtăși pe cât posibil cât mai multor oameni, am început să scriu pe site-ul Lumea spirituală articole pe teme psihologice și spirituale, am crescut o dată cu site-ul și continui să cresc, am făcut inițieri și cursuri. În acest timp am publicat 5 carți și continui să scriu, având în pregătire încă alte câteva manuscrise pe aceste teme. (continuare)

Codul secret al amerindienilor

Am ales să public acest text, pentru cuvintele înțelepte cuprinse în el. În opinia mea acest “COD AL AMERINDIENILOR”, indifernt cine l-ar fi scris și care ar fi vechimea lui reală, cuprinde sfaturi înțelepte și reflectă adevărul. Acel adevăr după care mă ghidez si eu deseori în viață și pe care îl recomand tuturor. Nu știu cine este autorul, dar știu că acel autor este ghidat de cunoaștere spirituală și iubire. Deseori viața mi-a spus: Dumnezeu este simplitate și viață. (continuare)

Despre karma

Karma este efectul de bumerang, și chiar mai mult decât atât. Nu întotdeauna karma este a primi, ceea ce ai dăruit. Karma uneori înseamnă și că nu poți procesa anumite emoții, ești blocat în ele, nu poți trece peste. Și atunci e necesară vindecarea. Venim aici uneori pentru asta. (continuare)

Despre cuvânt

Nu putem ignora afirmația apostolului Ioan, Dumnezeu era Cuvântul. Pentru că pur și simplu cuvântul este cel ce zidește sau dărâmă. Cuvântul crează. CUVÂNTUL din care TOTUL s-a făcut este vibrație. Este sunet încărcat cu o anume informație exactă, direcționată precis, ce acționează asupra lumii din jur, dar în primul rând asupra emitentului. Chiar dacă cuvântul e adresat altcuiva. (continuare)

Despre dorinta, evolutie, sens…

Dorința umană e deseori un program de bază al sufletului ce se cere înfăptuit, materializat… și asta doar pentru a experimenta și prin experientă să creștem ca spirite, precum florile în acel promis Rai. (continuare)

Despre iubire

Nu am să dau o definiție, e imposibil. Nu doar pentru că e o trăire personală și unică, și în același timp atât de universală, cunoscută, și dorită de toți. Nu... Ci am să încerc foarte pe scurt să răspund unei întrebări puse de multi căreia i-am găsit un răspunsul destul de târziu. (continuare)

Tot despre iubire

A iubi pe celălalt este condiția esențială într-o relație, a fi alături de el/ea când există probleme în cuplu este o dovadă certă de iubire, însă a te lăsa călcat în picioare de cel iubit este o dovadă certă de NEIUBIRE DE SINE. (continuare)

Despre fericire

Ce înseamnă ea? Este o stare. O stare magică și magnifică, zbor peste munți tăcuți și ape învolburate, aripi spre stele, și îmbrățișare a sufletelor, dans cu un Dumnezeu nevăzut, și toate acestea sunt doar cuvinte palide pentru a descrie mai poetic o stare. (continuare)

Binecuvântare - Carla von Vlad

Cursuri si intieri reiki

ochi magic

Unele secrete ale lumii spirituale

"Materia este derivata din minte, si nu mintea din materie"
- Cartea tibetana a marii eliberari -

"Tu esti intregul univers.
Tu esti in tine si totul este in tine.
Soare, luna si stele se invirt in tine."
- Swami Muktananda -

Lumea spirituala este lumea unde totul este posibil. Este Lumea din care se naste realitatea. Nimic nu poate exista in planul fizic, daca nu a fost intii nascut in Lumea spiritului. Dar cine determina ce si cum se naste? Sau mai bine spus in ce masura putem controla aceasta Lume? Este numai lumea lui Dumnezeu sau ratacesc prin ea si alt tip de entitati apartinand altor lumi? (continuare)

Binecuvantare Grau insorit

Binecuvantat fii Tu Doamne… si binecuvantate fie fiintele, creatiile Tale.

Binecuvantat fie Cerul… si binecuvantat fie Pamantul.

Binecuvantat fie Soarele si binecuvantata fie Luna… si fiecare zodie pusa de Dumnezeu pe instelatul Cer. (continuare)